Menu
  • Inici
  • Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Amb un permis B poden portar un remolc de 750 kg de PMA (pes màxim autoritzat).Igualment s’autoritza a conduir amb el permís B un conjunt de vehicles acoblats compost per un vehicle automòbil dels que autoritza a conduir el permís esmentat i un remolc sempre que el pes màxim autoritzat del conjunt no excedeixi 3.500 kg i el pes màxim autoritzat del remolc no excedeixi el pes en buit del vehicle tractor.

El permís de conduir de la categoria B+E autoritza a conduir un conjunt de vehicles acoblats compost per un vehicle tractor dels que autoritza a conduir el permís de la categoria B i un remolc o semiremolc amb una massa màxima autoritzada inferior a 3.500 kg, sense perjudici de les normes d’homologació per a aquests vehicles.
L’edat mínima per obtenir-lo és de dinou anys complerts i cal tenir un any d’antiguitat del permís de la categoria B.

Tots els remolcs a Andorra estan matriculats i amb assegurança.

Tots els remolcs fins a 750 kg de pes màxim autoritzat (PMA) fins els 6 anys d’antiguitat estan exempts d’ ITV, despres dels 6 anys d’antiguitat passaran ITV cada 2 anys. En canvi tots els remolcs de mes de 750 kg fins a 3.500 kg de pes màxim autoritzat (PMA), hauran de passar ITV cada any fins els 10 anys d’antiguitat, despres dels 10 anys d’antigutat passaran ITV cada 6 mesos.